Als iemand blauw bloed heeft dan wordt daarmee bedoeld dat diegene van adel is. De meest gangbare verklaring voor deze uitdrukking is dat deze herleid kan worden tot de Spaanse aristocratie. In deze periode werden er veel gemengde huwelijken gesloten waardoor niet iedereen zijn eigen afkomst kon "bewaren" - men was trots op hun sangre azul ("blauw bloed").

 

Dit stukje historie en statusgevoel hebben wij meegenomen in het tot stand laten komen van onze armbanden. Wij zijn er om jouw outfit compleet maar vooral uniek te maken. We kunnen je helaas geen blauw bloed geven maar we kunnen het je wel laten ervaren. Of het nu is voor een trouwerij, een avond uit of een gewone werkdag, jij draagt een aanvulling op wie je wilt zijn!


SELECTEREN

Met de grootste zorg selecteren wij het materiaal om jouw armband samen te stellen. Alleen het sterkste elastiek of touw, de meest bijzondere kralen en het fijnste goud of zilver zijn goed genoeg!

maken

Geef bij je bestelling je polsomtrek aan en wij zorgen ervoor dat jouw armband goed aansluit voor een maximaal draagcomfort. Raadpleeg bij twijfel over je maat altijd even onze meetinstructies!